victoriiajohansson.blogg.se

En blogg om det normala livet som tjej i 15 års ålder.

Wake me up

Kategori: Allmänt

Hade ingen bra rubrik så tog låten jag lyssnar mest på just nu, underbart!
 
Har nyss tagit en dusch och känner mig lite fräschare än tidigare. Legat i sängen mestadels och har blivit så otroligt varm. Men så är det, antingen att välja att vara ute i regnet och bli förskyld eller ligga inne i en skön säng och kolla på PewDiePie hela dagen, då väljer jah hellre det andra alternativet. 
Har också fått otroligt ont i halsen och hostar som en tok i samband med mensvärk och infektion i ögat, härligt ju? Om inflamationen i ögat, sa mamma någonting om vad det var som skulle gå över om några dagar, minns inte vad det hette, och jag tror faktiskt det gått över nu. 
 
Ikväll ska Allen och jag kolla på en film, förmodligen Die Hard som självklart var Allens förslag, men man måste ju ge med sig ibland, även fast det kanks inte är något man egentligen inte vill se, eller hur? Allen kommer snart ut ur duschen så ska stänga av datorn och stänga på filmen tills han kommer. Vi hörs.
Har ni sett Die Hard? och är det en bra film? :)
 

För mycket saker har hänt

Kategori: Allmänt

Jag börjar tröttna nu på att blogg.se inte kan fixa sin mobil app, eller är det bara jag som har det problemet? I alla fall så har det hänt en mängd med grejer sen jag skrev sist. Jag har bland annat myst med klassen i Storebro tillsammans med klass 8E, då vi badade, hade femkamp, grillade och bara hade det mysigt! Jag har också slutat åttan med världens bästa klass 8D då nästan alla tjejer i klassen sjöng i skolans kör. 
Jag har också varit på This is Hultsfred med sex stycken killar. Lyssnade på bra musik, hade asroligt och tältade!!
Träffade också på gula gubben
Jag drog också till Västervik med morsan den 17/06 till tandregleringen i mitt nya RUND DMC linne, som jag köpte på festivalen. Fick reda på att den 22 augusti rycker rälsen och jag är sååå glad för det!! 
Häromdagen firade vi midsommar och hjärtat och jag tältade på trädgården, hur mysigt som helst var det!! Dock var dagen i sig något mindre bra och midsommarfirandet sög.. 
Ikväll åker jag ner till hjärtat och spenderar natten där. Han har sin lediga dag imorgon ifrån sommarjobbet och då tänkte vi hitta på någonting, vet dock inte vad ännu. Men vi får se helt enkelt.
 
Ha det bäst så hörs vi när vi hörs
 
 
 

SOMMAR

Kategori: Allmänt

Har spelat brändboll med hela skolan och vår klass förlorade i år igen men vi var glada ändå
Jag har varit och klippt mig idag och är så sjukt grymt nöjd!!! 
Har även på mig min favorit tröja från Gina Tricot
Jag har också fått världens bränna från brändbollen och kan endast använda bandeau topp för att det inte ska göra ont!!
Annars ska jag nog mysa med mitt hjärta ikväll förhopningsvis.