victoriiajohansson.blogg.se

En blogg om det normala livet som tjej i 15 års ålder.

Dagens boost

Kategori: Allmänt

SUMMER

Kategori: Allmänt

Vimmerby

Kategori: Allmänt

Drog till Vimmerby förut med mamma då vi var och handlade något till min mormor som fyller år på söndag. Jag hade lite problem med min fot, då det är den som har börjat göra mest ont sen olyckan, men jag kämpade mig igenom det hela. Vi köpte två rosor och två ljuslyktor att hänga i taket, superfint!
Vi köpte också ett block, en mapp och ett pennfack till mig att ha när skolan börjar. Världens intressantaste att skriva, jo jag vet.
Alldeles strax ska mamma och jag äta lite för jag är så hungrig så det inte är sant!
Vi hörs

mörbultad

Kategori: Allmänt

Hej där! Blogg.se appen funkar igen, så himla skönt!! Nu kan ni se fram emot mer bloggande,hehe!
Men nu till det som har hänt, en ganska allvarlig sak hände igår kväll/natt. Det är så att jag var med i en mopedolycka tillsammans med Allen och Ado, dock gick det hyfsat bra och det var jag som tog den mesta skadan. Allen hade lite ont i ett finger och lite i ryggen igår, Ado hade ont i knäet och jag hade/har ont i min vänstra höft/rumpa. Ado och Allen mår bra idag och jag är väl okej, förmodligen ska jag uppsöka läkare om smärtan inte går över.
Det som hände var att vi skulle precis åka hem efter att ha lämnat av Emma,Ado's flickvän, och på grusvägen vi åkte på så gick växelvajern på Ado's moped sönder så han kunde inte åka någonstans och svängde in lite sakta på kanten. Allen och jag körde bakom honom så vi såg att han bromsade men när Allen skulle bromsa så tog däcken inte på gruset så vi kraschade in i baken på mopeden och Ado flög över sitt styre, jag flög av till andra sidan av vägen och Allen följde med sin moppe ner till marken. Som tur var hade vi Julian och Carro efter oss som åkte bil och vi fick hjälp av dom att ta oss hem. Det är jag så tacksam över!
Jag är glad att det gick som det gick, för det kunde gått så mycket värre.
Ville bara att ni skulle få veta det här och att jag mår bra.

230713

Kategori: Allmänt

Jag vill blogga oftare, men jag har inget att blogga om.. Blogg.se appen fungerar fortfarande inte på min mobil så det är ett hinder också. Jag har kommit på ett sätt att blogga på, genom safari i mobilen, men det är mycket krångligare. Får helt enkelt leva med det att det ska bli krångligt eller bara uppdatera bloggen lite mer sällan. 
I alla fall så ska jag idag åka ut till gnöttlen och bada tillsammans med Allen eftersom det är hans lediga dag ifrån sommarjobbet, och imorgon kanske jag ska hitta på någonting med Moa. 
Ha en fortsatt bra dag och hoppas ni har fint väder :) 

det går inte att vara glad varje dag..

Kategori: Allmänt

Idag käner jag mig nere/ledsen/arg/känslosam. Vissa dagar är såhär för mig och det är något jag inte kan ändra på. Jag vet inte vad jag ska göra, jag känner mig bara ledsen och allt på samma gång utan anledning. Antar attdet är hormonerna i kroppen som spökar runt hej villt. 
Hoppas ni har en bra dag och hoppas ni har fint väder, för dethar inte jag.
 

Lördag

Kategori: Allmänt

 
Är ensam hemma den här helgen för att mamma är i Halmstad och kollar på Gyllene Tider tillsammans med en kompis. Allen sällskapar mig då, så jag slipper vara ensam. Igår spelade vi fotboll, spelade Wii och var uppe till 2. Jag spenderade tiden framför datorskärmen för ett evigt tittande på PewDiePie. Hans kanal har blivit som ett ställe där jag kan skratta, hur jag än mår, vare sig jag är ledsen,arg eller strålande glad. 
I alla fall, jag har då skaffat mig ett Wii som något som ska föra mig glädje inpå vardagen. Vilket det också gjort, för mestadels sitter jag endast på mitt rum framför in TV och är antingen ledsen eller sur, men nu har jag blivit lite gladare, enligt mamma, då jag har något mer aktivt att göra. 
 
Jag har också gått och blivit sjuk. En liten förskyldning endast som nu håller på att gå över, har fortfarande en slemhosta kvar, annars är det lugnt. 
 
Idag är det tänkt att jag, Allen och några kompisar ska spela kubb och ha det mysigt tillsammans och imorgon åker jag förmodligen till Lysningsbadet i Västervik.