victoriiajohansson.blogg.se

En blogg om det normala livet som tjej i 15 års ålder.

De Vet Du

Kategori: Allmänt

Ikväll drar jag till Metropol för att festa loss till De Vet Du, kommer bli grymt!
Ska ha förfest hos en kompis i Ståhlhagen och sen ska 7 pers dra bort mot Metropol, börjar tagga nu, dock är det en väldigt seg dag med tanke på det äckliga vädret, kan vara därför jag inte är så jävla taggad... Men får hoppas det ändras senare!
 
Annars har jag slingat håret och var otroligt missnöjd precis när det var gjort, men när man fick mycket creeds blev allting mycket bättre och nu är jag faktiskt riktigt nöjd,finast är det med lockar, dock har jag inte testat än med plattat men ska testa det nån annan gång för ikväll ska jag ha lockigt, hehe. 
 
 
 

Höstshowen 2013

Kategori: videor

Jag, Filippa och Rasmus

Cup song speed challenge + bloopers

Kategori: videor

Dagens outfit

Kategori: Allmänt


Stickad tröja från Lager 157
Svarta jeans från Gina Tricot
Plånbok från Hultsfred marknaden 

Kalasar i Norrköping

Kategori: Allmänt

Sen jag skrev sist har det hänt mycket, bl.a. haft mitt första prov i nian, fått A i idrott och haft utvecklings samtal. 
Men just nu sitter jag i Norrköping på ett bosniskt kalas för en liten tjej som heter Alma. Hon fyller 1 år och då är det alltid såhär, haha, så himla härligt asså! Har skaffat en massa nya små kompisar bl.a. en liten tjej som heter Hanna och några andra små killar, hela högen är alldeles för gulliga och jag älskar de allihopa! Haha! 
Ska inte hem förrens vid typ 1-2 så jag kommer vara dö trött imorgon!! Men aja, sånt är livet. 

Vad händer annars då? Jag pluggar, jag utvecklas, jag går till läkaren, jag lever, jag försöker må så bra som möjligt, jag äter, jag älskar, jag gråter, jag försöker hitta motivationen till träningen och jag sover med bara goda drömmar. 

vi hörs när vi hörs 

värdelös

Kategori: Allmänt

är helt värdelös, jag vet det nu. jag gör allt för att andra ska ha det så jävla bra men får inte ett skit tillbaka. varför då ens försöka längre? varför leva? lika bra jag försvinner för nu var det droppen. jag orkar inget mer..

fredag

Kategori: Allmänt

God morgon! Sovit gott?
Sitter just nu på bussen på väg till skolan och ska ha mina tre sista lektioner för veckan vilket är skönt! Slutar vid 12:50 så det är också rätt nice, dock måste jag sitta och vänta på Allen till halv fyra, antagligen har jag sällskap av Ado som måste vänta på emma till tre. Får se.
Vi ska ha PRAO vecka 40 så idag ska jag gå ner till centrum och se ifall jag kan få någon praoplats, hade tänkt kolla på family house men är inte säker på att jag får vara där, men det märker vi. Om inte, så vet jag inte vart jag ska vara, hade iaf tänkt någonstans där jag kan få ett sommarjobb i sommar. Kanske t.om ett litet jobb under jullovet, måste nämligen ha pengar, är i stort behov utav det.

Innan jag avslutar hade jag tänkt berätta att jag nog lägger ner bloggen och startar en ny, tycker inte detta funkar med att jag ska ta ut min depression på bloggen, får hitta någon annanstans där jag kan få skriva ut.
Jag kommer länka den nya bloggen här när jag tar mig tid att fixa en ny.
Puss hej! <3

The cup song

Kategori: videor

Har precis lärt mig the cup song.