victoriiajohansson.blogg.se

En blogg om det normala livet som tjej i 15 års ålder.

När jag ändå var igång

Kategori: Allmänt

Ja, när jag ändå kollade efter klänningen fastande jag för några andra saker också som jag skulle vilja ha
Översta raden från vänster:
Cailyn bandeau 59 :- Gina Tricot
Carmen Tank 129:- Ginatricot
Topp 129:- H&M
Mellersta raden från vänster:
Topp 99:- H&M
Super Skinny Super Low Jeans 199:- H&M
Super Skinny Super Low Jeans 199:- H&M
Nedersta raden från vänster: 
Jeansshorts 249:- H&M
Svart tröja-FUCK 349:- madlady.se
Strapless bra silikon 299:- nelly.com 
 
Hade tänk ha den bandlösa bh:n under klänningen jag visade i förra inlägget, i fall att ni undrar. 
Men nu ska jag mysa ner mig i sängen en stund och sedan ta en varm dusch.
 
 

Skolavslutningsklänning

Kategori: Allmänt

Jag har trevat och trampat fram och tillbaka i nästan en månad nu över vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, jag har mätt och och kollat och nu äntlligen har jag hittat den jag vill ha! En klänning från http://nelly.com 
Bianca Dress 499:- 
Jag hoppas att det blir ett bra val.

Nu är det såhär..

Kategori: Allmänt

Att jag förmodligen inte kommer ha den bästa upptaderingen på bloggen nu. Blogg.se appen fungerar fortfarande inte och eftersom det är därifrån jag oftast bloggar, vet jag inte hur jag ska göra riktigt. Är det någon mer än jag som har eller har haft samma problem tidigare? Skulle ni kunna hjälpa mig isåfall? Skulle uppskattas.
Men i alla fall, så har jag snart sommarlov och ledigt varje dag så då har jag mer tid och tillgång till en dator. Kan ni orka med det, ni som läser min blogg? 
 
Förra veckan var ju elevensval vecka och jag skrev ju ett inlägg om måndagen och onsdagen där och vad som hänt emellan.Jag skrev ju att jag skulle badat tillsammans med Allen efter skolan på onsdagen, men han hade ont i huvudet, så vi badade på fredagen istället. Vi badade i 3 timmar ungefär och sedan kom vi hem och myste. Lördagen åkte vi och spelade fotboll och hade picknick och sedan kom Anton,Wilmer och Vicke dit och spelade fotboll med oss grymt kul! Jag gick också 3 kilometer på löpbandet, för att förbättra min kondition och försöka gå ner lite i vikt. Igår,söndag, sprang jag också och så var vi två på bio, Fast & Furouis 6! Så himla bra flm! Men jag tänker inte berätta något för de som inte sett den ännu, vill inte vara en spoiler. 
 
Här och nu, sitter jag i Allens kök och väntar på att få äta lite, är så grymt hungrig efter en stressad och dålig dag. Först så hann vi knappt äta något på hemkunskapen, sen sög kören för inga ville ju sjunga och tillslut så fick vi spela tennis i ösregn på idrotten!!! Kommer bli dödsförskyld till skolavslutningen, lovar! Men det enda "possetiva" med dagen var att niorna hade spex-dag! Alla var så sjukt snygga, speciellt Allen som var utklädd till transvestit , haha! Jag visste inte att han skulle vara det så jag blev helt chockad när jag såg honom!!
 
Men nu ska jag äta, skriver snart igen.
 

Onsdag och veckan vänder

Kategori: Allmänt

Idag är det onsdag och veckan vänder. Elevensval veckan rullar på och jag håller på att skriva en novell för att höja mitt betyg i svenska. Tror jag kommer lyckas, eller jag hoppas i alla fall. 
 
Efter skolan ska jag dra och bada tillsammans med Allen i Hagadal, vilket kommer bli otroligt kul! Länge sen bara vi två gjorde något sådant tillsammans. Förr åkte vi typ Vimmerby eller Västervik jämnt, men det gör vi sällan längre.. 
Aja, ha det bra! 

Elevensval

Kategori: Allmänt

Hej där! Har inte bloggat på ett tag nu för att blogg.se appen slutat fungera. Det har hänt en hel del bland annat har jag grillat med fina människor,umgåtts med Allen,solat nästan varje dag,kollat på Eurovison Song Contest, haft fysikprov osv.
Den här veckan kan jag bli mer uppdaterande för vi har elevens val och jag har valt "Albäckskolan på nätet", där vi skapat en blogg bland annat. Vi ska få skapa en podcast för de som vill, vilket låter kul. Får se om jag själv lägger upp en någon gång.
Resten av dagen ska spenderas med Ado,Emma och Allen vid Gnöttlen. Vi ska grilla, spela kubb, chilla och bara ha det gött!.

Ska försöka se om det går att fixa blogg.se appen annars kommer uppdaterandet på bloggen förmodligen bli väldigt ouppdaterat..

Body butter kärlek

Kategori: 0

Något som jag älskar just nu fram mot sommaren är body butter. Speciellt med doften av jordgubbar! Mmmm, det doftar ju så gott? Jag köpte mitt för inte så länge sen,för att testa på hur det var, och nu älskar jag det! Jag använder det varje gång jag duschar för att få en mjuk och jordgubbsdoftande hud! Man känner sig också fräschare, så det är något jag rekommenderar. Men börja med att testa, man kan få utslag om man inte tål det och då var köpet i onödan,så köp den billigaste först och testa, tycker jag. Jag köpte min på Dollar Store i Västervik för 30kr bara för test, sen får jag se om jag köper samma igen när den jag har tagit slut eller om jag köper en lite dyrare på t.ex body shop.

Bilder från helgen

Kategori: Allmänt

I fredags åt vi glass och hade det mys
Igår åt vi Ben&Jerry's och myste med frukt och smootie
Idag firar vi 1 år och 4 månader med att vara hemma.

Victoris's Secret

Kategori: Allmänt

Här är min Victoria's Secret parfym som jag nämnt i ett tidigare inlägg.
Sheer Love body mist, med doft av white cotton och pink lily

Känner en svalkande doft av sommar

Kategori: Allmänt

God morgon! Vaknade för en timme sen och Allen åkte hem för han skulle jobba lite senare. Jag drog mig kvar i sängen och ville inte gå upp alls! Men jag är vaken nu i alla fall och ska snart fixa i ordning mig inför dagen.
Senare idag hade Allen och jag tänkt och dra ut till Gnöttlen och mysa vid vattnet och kanske grilla också,bara han och jag. Jag längtar verkligen eftersom vi sällan gör något sånt annars. Det blir nog fler gånger nu i sommar,fast kanske inte ensamma jämnt utan med kompisar också,vilket vore härligt!
Men nu ska jag ta mig ur sängen och fixa iordning mig så mamma kan skjutsa ner mig innan hon ska jobba!

Ni får en söt bild på Allen och mig, sålänge

Tidig helg!

Kategori: Allmänt

Idag fick vi helg! På en onsdag? Vilket känns otroligt skönt! 4 och en halv dag ledigt! Det känns så otroligt skönt!

Igår var jag med några fina vänner och käkade glass och kollade fotboll. Gick i shorts hela dagen och frös inte ett dugg! Inte förens sent på kvällen,när jag gick hem från fotbollen.

Idag ska jag plugga lite och sen ska jag va med Allen ikväll och mysa och ha det gott!

Hej underbart väder!

Kategori: Allmänt

Vädret idag har varit något otroligt! Därför tog jag min jeansjacka till skolan och tog på mig mina jeans-shorts när jag kom hem till Allen. Så underbart att ha den känslan av att det snart är sommar och att jag snart slutar åttan tillsammans med alla mina kompisar! Åhh, härliga sommar!!
Haha, som ni säkert märker har jag lite exstas över det hela, men så är det, inget man kan göra åt!
 
Annars då? Skolan som var rätt chill ändå, höll bara på att somna på fysiklektionen imorse, hällde bara i typ halva pepparkaret i potatismoset på hemkunskapen, sjöng falskt på körövningen och att jag endast har D i idrott. Jo, rätt ok.  Ska fixa betyget i idrott på torsdag nästa vecka, eftersom jag gärna vill ha ett C i alla fall, det skulle vara schysst att ha. 
 
Drog hem till Allen efter skolan och solade i en timme. Blev så sjuk avis på Allen eftersom han fick mer färg på kroppen än vad jag fick, dock brände han sig, så det kommer han nog känna av senare eller imorgon, hehe! 
 
Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och har precis redigerat klart några bilder som jag tog här om dagen. Testade då mitt nya stativ som jag fick i födelsedagspresent. Har ju testat det inne men aldrig ute, så tänkte att det var dags att göra det nu, när det ändå var så fint väder ute. De flesta av bilderna jag tog blev inte bra alls,så dom är raderade och borta, men jag sparade i alla fall två- tre stycken. 
 

Jag kan inte sova

Kategori: Allmänt

Ber om ursäkt för att jag inte bloggade i torsdags eller i fredags. Var med Allen fredags och i torsdags glömde jag det bara helt enkelt.
Men i alla fall, i torsdags gjorde jag inte så mycket, var mest hemma och mådde dåligt. Var hur trött som helst och ville bara sova, men klarade mig igenom skoldagen på ett lagom bra sätt,kom hem och la mig i sängen och kollade på tv,så gick den mesta tröttheten över! Något positivt i alla fall.
I fredags var jag först i skolan och direkt efter gick jag och några tjejer ner till fiket och fikade lite. Det var riktigt mysigt och gott också! Vi gick även in på family house och köpte oss var sin Victoria's Secret parfym! Har ingen bild på den ännu, men det kommer!
Efter det så jag gick hem till Allen och väntade där på att han skulle packa och fixa sin moppe. Det tog lite väl lång tid tyckte vi så vi stack och köpte mjukglass på Sibylla istället! Sen åkte vi äntligen hem till mig!
Idag har jag,mamma,hennes kille,Allen och Allens pappa varit i Vimmerby på en motorcykelträff! Jag träffade min riktiga pappa där,eftersom mina föräldrar är skilda, och det var riktigt kul! Jag var med honom hela tiden och åkte till och med, med honom i motorcykeltåget! Herregud vad glad jag var! Sen var det dax att åka hem och säga hejdå.
Men nu ikväll har jag inte gjort så mycket, rensat bilder på datorn och kollat på en massa kläder jag vill beställa hem till min garderob, det känns tom nämligen! Har även hittat min skolavslutnings klänning, en ljus turkos klänning med pärlor på, kring och imellan bysten.
Men nu säger jag gonatt och skriver troligtvis inte "idag" heller.

Tjo!

En sväng i solen

Kategori: Allmänt

Tog en sväng på motorcykeln med mammsen och bara njöt i solskenet. Dock blåste det en hel del, men solen värmde ändå.
Vad har jag annars haft för mig idag? Jo, jag har ätit pizza med Filippa,Rasmus,Julia och Mattias och det var riktigt nice. Slapp skolmaten och göttade oss och skrattade.
Imon är det fredag och helg, grymt skönt men vet inte om jag ska längta till den eller inte. Mår inte så värst bra just nu, alltså inte sjuk, utan mår bara inte bra. Men det fixar sig nog.

Just nu ska jag nog ta mig något att äta och ta en dusch, sen sova. Är hur trött som helst så..

Tjo!

Okoncentrerad framför Humorgalan

Kategori: Allmänt

I skrivande stund ligger jag i min säng och kollar på Humorgalan på TV4. Är dock inte så speciellt insatt i det hela just nu, utan har det mest i bakgrunden, medan jag kollar på mobilen. Ta mig inte på fel sätt nu, som att jag är en kall hjärtad person utan mer att jag inte kan koncentrera mig. Jag väntar på Allen, att han ska komma(förmodligen) och mysa med mig ikväll. Det skulle vara riktigt kul och vi två skulle verkligen behöva det. Vi har nämligen haft det lite oroligt i vårt förhållande på senaste tiden, men varför tänker jag inte ta upp. Det får endast min dagbok veta.
Annars då? Jo, jag mår bra, trött men mår bra.
Har inte mycket mer att säga, hörs sen eller mer imon.
Tjo!

Ännu ett försök att blogga helt enkelt

Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur många gånger jag har skapat en blogg och försökt hålla den vid liv, men aldrig lyckats riktigt, utan mer lagt av och låtit den vara eller bara tagit bort den. Men nu ger jag mig på mig utmaningen att blogga igen, med hopp om att jag kommer lyckats och skapa många minnen, dels för mig själv och för de läsarna som kommer att läsa min blogg (förhoppningsvis) *host*host* . 
Men jag hoppas ni följer mig på Bloglovin eller Blogkeen, vilket som. 
 
Tjo!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.